03 de novembre, 2008

ENTESA CREU QUE NO ÉS MOMENT D’ANTICIPAR ELECCIONS I DEMANA SENY I RESPONSABILITAT AL GOVERN PER AFRONTAR LA CRISI

Entesa reclama a tots els partits, inclòs el PP, “sentit de país” per treballar plegats i solucionar els problemes reals dels ciutadans

Entesa per Mallorca fa una crida de responsabilitat als partits de Govern i vol deixar clar que en l’actual crisi econòmica que travessen les Illes és del tot inoportú pensar en un escenari d’eleccions anticipades, com s’ha plantejat arran de la suspensió de militància de l’exportàveu parlamentari d’UM, Bartomeu Vicens.

“Des d’Entesa, creiem que en uns moments de gran inestabilitat econòmica, i social, com els que vivim, la prioritat de les institucions ha de ser la de donar màxima confiança i estabilitat als ciutadans”, mentre que unes eleccions ara per ara no farien res més que agreujar una situació de per sí inestable i negativa.

Així mateix, també volen recalcar que seria molt negatiu pels interessos dels ciutadans que l’activitat política quedés paralitzada davant la possibilitat que Bartomeu Vicens deixes en minoria a l’actual Govern. Per la qual cosa “reclamam a totes les forces polítiques, inclòs el Partit Popular, “sentit de país” per treballar plegades i tirar endavant els projectes que necessiten les Illes i els seus ciutadans”.

Afegim de tota manera, i repetint el que ja varem dir dijous passat, que la solució ideal seria que Bartomeu Vicens abandones la seva acta de diputat.