05 de febrer, 2007

ENTESA QUALIFICA DE "DESGAVELL" LA SITUACIÓ DE LA SANITAT PÚBLICA

La formació nacionalista pretén sortir "en defensa dels ciutadans i d’una sanitat pública que garanteixi una atenció de primera qualitat als malalts"


Entesa denúncia la situació generada per la Conselleria de Sanitat en que a Son Dureta estan els passadissos plens de malalts, s’han posat més llits dels que corresponen a les habitacions i s’han produït enviaments de malalts a la Sanitat Privada, amb manca de control de qualitat assistencial i amb protestes del usuaris. Davant tot això Entesa vol sortir "en defensa dels ciutadans i d’una sanitat pública que garanteixi una atenció de primera qualitat als malalts".

Per això, el President d’Entesa per Mallorca, Gabriel Huguet manifesta que "si s’hagués optat per fer el nou hospital de Son Dureta al mateix lloc que ara, (consensuat per tots els partits i finançat pel govern central) ja estaríem a mig camí" i afegeix que "ara ni han començat el de Son Espases, que suposarà un consum de territori a més de la manca de respecte al patrimoni històric de La Real". Huguet ha afirmat que "una altra possibilitat que es proposà des d’Entesa era al CIR militar, una zona ja construïda". El dirigent nacionalista ha denunciat a més que "es mantenen llits tancats a l’Hospital Son Llatzer a la quarta planta" un fet que qualifica "d’incomprensible".

Davant tot això, Huguet afirma que "s’ha produït una situació de desgavell a la sanitat pública de la nostra comunitat per la irresponsabilitat del Govern" i ha afegit que "des d’Entesa apostam per una sanitat pública de qualitat, basada en el consens polític i en l’atenció professional als malalts".