05 de novembre, 2008

ENTESA DEMANA AL SINDICAT CEMSATSE QUE NO FACI ÚS DE LA LLENGUA AMB FINS PARTIDISTES
Els nacionalistes manifesten el seu malestar per la concentració contra l’aplicació del decret de nivells de català a la sanitat pública.
Des d’Entesa per Mallorca es lamenta que després de vint-i-dos anys de l’aplicació de la llei de normalització lingüística encara hi hagi col·lectius que vulguin fer de la llengua un cavall de batalla convocant una concentració del proper sis de novembre al consolat de mar.

Des d’Entesa per Mallorca considerem que els sindicats tenen altres reivindicacions molt més importants per als ciutadans que negar-los el dret a ser atesos en la llengua pròpia i oficial de les illes balears.

En les reivindicacions que ajudin a millorar el servei de la sanitat i les condicions dels treballadors, Entesa sempre hi donarà suport. Entesa per Mallorca vol recordar que el coneixement de la llengua pròpia de les Illes no pot ser només un mèrit per als funcionaris sinó que és un dret dels ciutadans. Per això, el Govern de les Illes Balears ha de garantir-ne el seu ús i coneixement a la funció pública.

Des d’Entesa pensem que la societat balear té més que superat el tema lingüístic i demanam al sindicat CEMSATSE i a la resta de sindicats que donen suport a aquesta concentració que centrin les seves reivindicacions en temes que realment preocupin als ciutadans i als treballadors de la sanitat pública.