05 de novembre, 2008

ENTESA REIVINDICA LA IMPORTÀNCIA DE DISPOSAR D’UN SISTEMA DE BANCS I CAIXES PROPI A LES ILLES
Entesa felicita a Sa Nostra pel pla d’ajudes que va presentar la setmana passada per minvar els efectes de la crisi econòmica a les famílies balears


Entesa per Mallorca vol remarcar la importància de disposar d’un teixit de bancs i caixes propi de les Illes Balears per tal d’enfortir un fet tant essencial com és l’autonomia financera i a la vegada mostrar una major sensibilitat envers a les necessitats del país, en un moment en què els efectes de la crisi es fan notar de valent entre les famílies i les empreses balears.

Des d’un punt de vista nacional, constatem que tenir un sistema financer propi és clau per garantir una major sensibilitat cap al territori, el seu teixit productiu i en definitiva, cap als problemes que pateixen els seus ciutadans. Fet que també corrobora l’activitat de la Caixa de Colonya i l’obra social de la Banca March.

La funció social, més enllà de la simplement economicista, de Sa Nostra Caixa de Balears és un fet molt important per al nostre país. Una entitat financera, que tot i no deixar de ser-ho, hem vist com en aquests darrers dies ha presentat un pla d’ajuda molt interessant per a les famílies i a les petites empreses, que amb l’actual conjuntura desfavorable, tenen dificultats per afrontar el pagament de les seves hipoteques.

Entesa per Mallorca vol agrair aquesta rapidesa i el compromís en l’actuació, especialment en aquests moments d’incertesa. A la vegada que vol deixar palès que fets com aquests demostren que disposar d’un sistema de bancs i caixes propi és un element essencial per enfortir i donar sentit al país.