10 d’octubre, 2008

ENTESA ES MOSTRA MOLT SATISFETA AMB L’ACTE D’INAUGURACIÓ DE LA SEU
Més d’un centenar d’afiliats, simpatitzants i amics d’Entesa assisteixen a la celebració de l’acte d’inauguració de la seu del partit

Entesa per Mallorca celebrà ahir vespre a partir de les 20h la inauguració de la seva seu situada al carrer d’en Morey de Palma. A l’acte hi varen assistir afiliats, simpatitzants i amics d’Entesa, cal destacar el gran nombre d’assistents de partits municipals independents amb els quals Entesa col·labora. Els dirigents nacionalistes es mostren molt satisfets “per la gran assistència i suport rebut en aquest important acte pel nostre partit”.

El President d’Entesa, Gabriel Huguet intervingué davant els assistents i donà “les gràcies, als nostres militants i simpatitzants, perquè muntar un partit polític des de zero és difícil, i si som avui aquí és perquè molts hi heu cregut i molts hi heu fet feina” i afegí que Entesa treballa “amb ambició; anem creixent i sumant, de cada vegada hi ha més gent que creu en nosaltres, amb una nova manera de fer les coses” i per acabAR Huguet destacà que “Entesa treballa per gestionar, òbviament, però sobretot per fer país i per millorar el present” i es va despedir dient que “avui és un dia molt important per Entesa, gràcies per ser aquí, això va de veres, hi som i hi serem!”.

Acabada la intervenció del President, es serví un refrigeri als assistents i també es va poder gaudir de l’actuació d’un tercet de Jazz, mentre els assistents varen poder visitar la seu i gaudir de tot l’acte inaugural.