11 de setembre, 2008

ENTESA DENUNCIA LA INSEGURETAT A LES COMARQUES DEL RAIGUER I DEL PLA

Entesa insta a les comarques del Raiguer i del Pla de Mallorca a valorar la possibilitat de mancomunar el servei de policia


Segons Entesa per Mallorca, l’actual manca d’efectius en l’horari nocturn crea inseguretat als veïnats dels pobles de les comarques del Raiguer i del Pla de Mallorca, causa d’això són els problemes de vandalisme nocturn i robatoris que hi trobam en zones de baixa densitat de població. També cal afegir que cada vegada són més reduïts i menys operatius els efectius que les forces i cossos de seguretat estatals tenen destinats a les comarques del Pla i Raiguer, això agreuja la inseguretat a aquestes comarques de l’interior de l’illa.

Davant aquesta mancança els nacionalistes proposen reforçar els horaris de servei de la policia local. Des d’Entesa es te coneixement de que resultaria inassolible per a molts ajuntaments cobrir amb els seus efectius de policia local les 24 hores de servei.

Davant tot això, Entesa per Mallorca insta a les comarques del Pla de Mallorca i del Raiguer a valorar la possibilitat de mancomunar aquest servei de la mateixa manera que han fet amb altres tipus de serveis com per exemple la recollida de fems o l’assistència social. Des d’entesa per Mallorca pensam que la creació d’una policia local coordinada per la mancomunitat podria oferir un servei de 24 hores i pal·liar en gran mesura tots aquests problemes que pateixen.