13 de juliol, 2008

EL PRESIDENT HUGUET PARTICIPA EN LA CLOENDA DEL CONGRÉS DE CDC
Entesa manifesta d’aquesta forma el seu suport al projecte nacionalista convergent.


El President d’Entesa per Mallorca, Gabriel Huguet participa aquest diumenge 13 en el 15è Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya, manifestant d’aquesta forma el suport del jove partit nacionalista mallorquí al projecte convergent al Principat.

Entesa destaca també les bones relacions que existeixen entre els dos partits i que es pretenen intensificar de cara al futur. Segons Huguet “el projecte polític de CDC és el imprescindible per tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya” i afegí que “des d’Entesa manifestem tot el nostre recolzament a Artur Mas i a tota la direcció de Convergència per afrontar tots els reptes de futur”. Igualment Entesa manté bones relacions amb ERC, al congrés del qual també va ser convidada.

Entesa per Mallorca manifesta també com una de les seves prioritats la constitució d’una coalició nacionalista per a les properes eleccions europees, que pugui incloure a tots els partits nacionalistes de diferents sensibilitats sota una mateixa candidatura. Huguet declara que “Entesa com a partit nacionalista, aspirem a una Europa on tots els pobles siguin respectats i on tots els pobles puguin aconseguir la seva legitima aspiració de llibertat”.