31 de juliol, 2008

ENTESA MANIFESTA SATISFACCIÓ PER LA GRAN PARTICIPACIÓ EN LA SEVA II DIADA D’ESTIU
Segons el President dels nacionalistes, Gabriel Huguet, “Entesa es troba en un moment de consolidació i expansió del seu projecte polític”


Entesa per Mallorca va celebrar ahir diumenge 27 la II Diada d’Estiu d’Entesa, en la qual varen participar prop d’un centenar d’afiliats i simpatitzants. Els assistents varen anar amb tren des de Palma fins a Sóller, llavors amb tramvia fins al Port, des d’on varen agafar una barca fins a sa Calobra, allà varen gaudir d’un bon dia d’estiu, i posteriorment degustaren una paella.

Els organitzadors de la diada mostraren la seva satisfacció per la gran participació, que superà el nombre d’assistents a la primera diada celebrada l’estiu passat. Entesa aconsegueix d’aquesta forma consolidar aquesta Diada d’Estiu, que pretén ser una trobada anual ludicofestiva dels afiliats, simpatitzants i amics d’Entesa.

El President dels nacionalistes, Gabriel Huguet, declarà que “Entesa es troba en un moment de consolidació i expansió del seu projecte polític” i afegí que “cal treballar amb la mateixa unitat i il·lusió que ho hem fet fins ara per als mallorquins i per Mallorca”. Huguet anuncià també que aquesta tardor es celebrarà un acte amb motiu del segon aniversari de la formació nacionalista.