27 de febrer, 2007


ENTESA DECIDEIX ADREÇAR TOTS ELS ESFORÇOS A LES ELECCIONS MUNICIPALS


Segons Huguet, "Entesa es presentarà a més de vint municipis en solitari, en coalició o mitjançant partits locals independents"


Aquest matí han comparegut en roda de premsa el Secretari General d’Entesa per Mallorca Jaume Sansó i el President Gabriel Huguet per comunicar als mitjans quins foren els resultats de l’Assemblea General celebrada ahir vespre i en la que participaren uns 70 afiliats i simpatitzants d’Entesa.


Entesa per Mallorca finalment no presentarà llista al Consell Insular ni al Parlament ja sigui en solitari o en pacte. Segons han comunicat els dirigents nacionalistes la desició fou presa per una àmplia majoria dels assistents a l’Assemblea. Gabriel Huguet ha declarat que "s’han tengut converses amb el PSOE, Unió Mallorquina i Esquerra, però per diferents motius, cap d’elles eren adequades per dur endavant el projecte de mallorquinisme progressista d’Entesa" i ha afegit que "Entesa es centrarà en les eleccions municipals que eren la primera prioritat que teniem". El President d’Entesa ha comunicat que, "Entesa es presentarà a més de vint municipis en solitari, en coalició o mitjançant partits locals independents".


Per la seva banda el secretari general dels nacionalistes ha declarat que "des dels municipis i a partir dels nostres regidors es construirà aquesta aposta del mallorquinisme progressita que Entesa representa". Així mateix l’actual batle de Vilafranca ha adelantat que la intenció d’Entesa és la de, a partir de les converses que s’han tengut amb els diferents partits, treballar per una candidatura nacionalista conjunta per les eleccions generals del 2008", segons Sansó "és molt necessari que hi hagui un diputat nacionalista de Mallorca al Congrés dels diputats".