23 d’abril, 2007

LA COALICIÓ PSM – ENTESA PER CAPDEPERA I CALA RAJADA ES PRESENTA DAVANT 200 PERSONES
Segons Garau " treballarem per impulsar millores en la qualitat de vida del poble i de tots els ciutadans"

Més de 200 persones varen acudir a la presentació de la nova candidatura PSM – Entesa per Capdepera i Cala Rajada. El sopar - Presentació va servir per donar a conèixer quines seran les persones que formaran part de la llista nacionalista i també les principals linies de la nova coalició.

En la seva intervenció, el candidat a batle de la coalició, Mateu Garau va afirmar "tenir molta il·lusió per fer feina pel municipi". Així mateix, Neus Esteva, candidata d’Entesa a la coalició va exposar quines seran les principals fites i propostes dels nacionalistes. Segons els intengrants de la candidatura "aquesta és una coalició que durà aire fresc al municipi".

A la presentació de la candidatura hi van assistir, a més de molts veins de Capdepera i Cala rajada, Felip Esteva, membre d’Entesa per Capdepera i Cala Rajada i exregidor del municipi, Monserrat Santandreu, exbatle d’Artà i membre d’Entesa, Gabriel March i Francesc Garcies, membres de l’Executiva Nacional d’Entesa i i Gabriel Huguet, President d’Entesa per Mallorca.