23 de març, 2007

MARIA EUGÈNIA POU HA ESTAT PRESENTADA COM A CANDIDATA DE LA COALICIÓ ENTESA PER SANTA EUGÈNIA - UNIÓ MALLORQUINA

Segons Pou, "volem fer feina pel nostre poble i dur el millor cap a Santa Eugènia"

Entesa per Santa Eugènia i Unió Mallorquina varen presentar ahir horabaixa a l’actual batlesa del municipi, Maria Eugènia Pou com a candidata a batlesa de Santa Eugènia de la coalició. Aquest acord entre Entesa i Unió Mallorquina reuneix en una sola candidatura a les dues forces polítiques nacionalistes que hi ha al consistori. Pou ha rebut el suport d’ambdues agrupacions municipals.

Pou ha declarat que "és un orgull poder representar aquesta coaclició de persones que tenim clar que per damunt de tot volem fer feina pel nostre poble i dur el millor cap a Santa Eugènia" i ha afegit que "el seu principal objectiu és seguir avançant en la millora de la qualitat de vida del poble". Finalment Pou ha agrait el suport rebut per les dues agrupacions locals i per les direccions dels dos partits.

Varen acompanyar a Maria Eugènia Pou en la seva presentació davant els mitjans la Presidenta d’Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, l’ex-batle de Santa Eugènia Mateu Crespí, el President d’Entesa per Mallorca, Gabriel Huguet a més d’altres membres de les agrupacions municipals taujanes.