13 de març, 2007

ENTESA PER MURO ES PRESENTARÀ EN COALICIÓ AMB EL PSOE A LES ELECCIONS MUNICIPALS

La candidatura nacionalista i progressista té com a repte consolidar el canvi a Muro a partir de les polítiques socials i identitaries
Entesa per Muro i PSOE han anunciat aquest horabaixa en roda de premsa l’acord al que han arribat per concórrer en coalició electoral a les properes eleccions municipals del mes de maig. D’aquesta forma, s’ha aconseguit unir en una sola candidatura a dues de les forces polítiques que hi ha a l’equip de govern del consistori murer. Han comparegut a la roda de premsa el Batle de Muro, Pere Amengual i el Regidor d’Entesa per Muro Ramon Quedgles.

Actualment els tres regidors que tenen els dos partits al consistori municipal estan en l’equip de govern. Segons el batle Amengual, aquesta coalició "ha estat possible gràcies a l’enteniment i la bona sintonia que hi ha entre l’agrupació socialista de Muro i la d’Entesa". Ramon Quedgles per la seva banda ha assegurat que "volem fer de Muro un poble on la gent hi visqui millor i on les persones siguin les grans beneficiades de tot allò que es fa des de l’Ajuntament".

Amb aquesta nova coalició, Entesa fa una nova passa per avançar en el municipalisme i per enfortir les candidatures locals que portaran polítiques de progrés als ajuntaments de Mallorca.