13 de març, 2007

GUILLEM RIERA HA ESTAT PRESENTAT COM A CANDIDAT DE LA COALICIÓ ENTESA PER BUNYOLA - UNIÓ MALLORQUINA

Segons Riera, "el repte de la candidatura és millorar la qualitat de vida de tots els que viuen al poble"
Entesa per Bunyola i Unió Mallorquina han presentat aquest matí a Guillem Riera com a candidat a batle de Bunyola de la coalició. Aquest acord entre Entesa i Unió Mallorquina reuneix en una sola candidatura a les dues forces polítiques nacionalistes que hi ha al consistori bunyolí. Riera Ha rebut el suport dels dirigents d’Entesa per Mallorca i d’Unió Mallorquina.

Riera ha anunciat als assistents que "aquesta candidatura té un fort caràcter goanyador i aspira als reptes més alts" i ha afegit que es compromet "a escoltar a totes i tots els ciutadans de Bunyola que li vulguin fer arribar el les seves opinions i preocupacions". El candidat nacionalista ha animat als assistents a fer arribar les seves propostes a la gent que l’envolta per tal de fer "la Bunyola que tots volem"

Han assistit a la presentació un important nombre de ciutadans de Bunyola i d’altres indrets, entre els quals destacaven els regidors d’Entesa a l’Ajuntament de Bunyola Sebastià Mateu i Tomeu Togores, la Presidenta d’Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, la batlesa de Santa Eugènia, Maria Eugènia Pou, l’Exbatle de Santa maria, Mateu Morro i el President d’Entesa per Mallorca, Gabriel Huguet.