08 de març, 2007

ENTESA DEMANA AL GOVERN QUE EVITI LA VERGONYA D’UNA TERCERA INAUGURACIÓ DEL PARC DE LES ESTACIONS

Segons els nacionalistes "és un cúmul d’improvitzacions" i els ciutadans "mereixen millors infraestructures"

Entesa per Mallorca davant el "pegat" que ha quedat el Parc de les Estacions, demana al Govern de les Illes Balears i a l’Ajuntament de Palma que ens evitin als ciutadans la vergonya d’una tercera inauguració del parc en els darrers anys. Segons els nacionalistes ambdues institucions haurien de fer un acte de responsabilitat i de seny aturant aquesta inauguració.

Segons els dirigents nacionalistes "el resultat del parc, després de la improvisació que ha suposat haver d’introduir els voluminosos fumerals per tal de facilitar la transpiració de l’estació intermodal, és tot plegat un veritable desastre en disseny i aprofitament d’una zona central de la ciutat". Segons Entesa per Mallorca "després de refer-ho tres vegades per manca de planificació, demanam que com a mínim paguin l’aperitiu de la seva pròpia butxaca davant la vergonya d’haver tudat doblers publics d’aquesta manera".

Per això des d’Entesa es qualifica aquesta infraestructura com "un cúmul d’improvitzacions" i afegeixen que "els ciutadans de Palma mereixen unes millors infraestructures" i un govern que treballi "pensant en les persones des de la planificació i l’ordre i no un govern malalt de grans infraestructures i de les inaguracions".