07 de març, 2007


ENTESA PER BUNYOLA ES PRESENTARÀ EN COALICIÓ AMB UNIÓ MALLORQUINA A LES ELECCIONS MUNICIPALS

La candidatura nacionalista te com a repte centrar en les persones les polítques que es fan des de l’Ajuntament


Entesa per Bunyola i Palmanyola i Unió Mallorquina han anunciat aquest matí en roda de premsa l’acord al que han arribat per concórrer en coalició electoral a les properes eleccions municipals del mes de maig. D’aquesta forma, s’ha aconseguit unir en una sola candidatura a les dues forces polítiques nacionalistes que hi ha al consistori bunyolí. Han comparegut a la roda de premsa el regidor d’Entesa a l’Ajuntament de Bunyola, Tomeu Togores, el regidor d’UM a l’Ajuntament de Bunyola Guillem Riera i Mateu Crespí i Tomeu Vicens en representació d’Entesa i Unió Mallorqina respectivament.

Actualment els tres regidors que tenen els dos partits al consistori municipal estan en l’equip de govern. Segons Togores, aquesta coalició "ha estat presa amb el suport de l’Agupació d’Entesa per Bunyola " i ha afegit que "ben segur rebrà el suport de moltes persones que no estan dins cap dels dos partits". Guillem Riera per la seva banda ha ssegurat que "volem fer de Bunyola un poble amable que pensi en les persones i el seu benestar.

Amb això, Entesa fa una nova passa per avançar en el municipalisme i per enfortir les candidatures municipals que portaran polítiques de progrés als ajuntaments de Mallorca.