06 de març, 2007

ENTESA DEMANA AL GOVERN QUE LA RETOLACIÓ DE L’ESTACIÓ INTERMODAL ES FACI TAMBÉ EN ANGLÈS

Segons Entesa per Mallorca "són aquestes actuacions les que impulsen el coneixement de l’anglès, i no d’altres que només cerquen atacar el català"



Entesa per Mallorca demana al Govern de les Illes Balears que procedeixi a la retolació de l’estació intermodal també en anglès. Segons els nacionalistes l’anglès avui en dia és la llengua franca de la universitat, d’internet, de les transaccions internacionals i del turisme, i per això requereix que les institucions potenciïn el seu aprenentatge entre la població.

Resulta obvi que la principal estació intermodal de les Illes Balears ha d’estar a més de en llengua oficial i pròpia de Balears, en anglès. Per això des d’Entesa és demana al Govern que procedeixi a dita retolació.


En aquest mateix sentit, els nacionalistes demanen que la pàgina web del Govern de les Illes Balears estigui també en anglès. Segons els dirigents nacionalistes "és per actuacions com aquestes per les quals ha de començar una veritable política d’impuls del coneixement de l’anglès i no en falses polítiques educatives que sols cerquen atacar el català".