02 d’abril, 2007

ENTESA PER LLORET ES PRESENTA EN LA COALICIÓ LLORITANS INDEPENDENTS
Segons Coll " treballarem per impulsar millores en la qualitat de vida del poble i de totes les lloritanes i lloritans"


Divendres es va presentar la coalició electoral Lloritans Independents formada per Entesa per Lloret, PSOE i PSM. Es va donar a coneixer la coalició a la Casa dels Tarongers de Lloret, on els dirigents dels diferents partits varen explicar quines serien les linies de la nova oferta electoral per a les properes eleccions municipals. Segons els dirigents "és un nou impuls per dur el canvi al consistori llorità".

Segons Jaume Coll "aquesta és una coalició que durà aire fresc al municipi, i que preten treballar pel progrés social, econòmic i cultural de Lloret" i va afegir que "treballarem impulsar millores en la qualitat de vida del poble". El President d’Entesa, Gabriel Huguet va manifestar que amb aquesta coalició "Entesa dona una nova passa en la seva implantació municipal arreu dels pobles i ciutats de Mallorca"

A la Presentació hi van assistir Miquel Ramis, membre Entesa per Lloret, Felip Jaume i Rafel Oliver del PSOE, Gabriel Barceló del PSM, Jaume Coll de Lloritans Independents i Gabriel Huguet, President d’Entesa per Mallorca.