06 de novembre, 2008

ENTESA PER MALLORCA “CELEBRA” LA VICTÒRIA “HISTÒRICA” D’OBAMA
Biel Huguet ha dit que “Barack Obama és, per molts motius, un important exemple per a Entesa, especialment perquè ens demostra que amb il·lusió, creient en la política vertadera, els canvis i els reptes que el nostre país ha afrontar es poden aconseguir”.

Entesa per Mallorca valora molt positivament que els nord-americans hagin acceptat el repte de canvi proposat per Barack Obama al atorgar-li una clara victòria en les eleccions celebrades aquest històric dimarts 4 de novembre, als Estats Units, i que converteixen al candidat demòcrata en el primer president negre de la història.

Des d’Entesa consideren que el triomf d’Obama, a més d’inaugurar un context internacional i econòmic més esperançador, suposa un exemple clar del fet que una altra manera de fer política és possible. L’entusiasme, i sobretot la feina ben feta pel demòcrata, han servit per trencar motlles i vèncer els forts interessos existents en la política americana.

Biel Huguet ha dit que “Barack Obama és, per molts motius, un important exemple per a d’Entesa, especialment perquè ens demostra que amb il·lusió, creient en la política vertadera, els canvis i els reptes que el nostre país ha afrontar són possibles”. També ha afegit que “Fa massa temps que la nostra classe política no connecta amb la ciutadania, veiem amb preocupació que cada vegada hi ha més desencís i desil·lusió, i això s’ha de canviar. La victòria d’Obama demostra que amb caràcter i bona feina les coses es poden ser d’una altra manera.”

Pensen que el camí d’Obama a partir d’ara no és fàcil. Avui dia 5 de novembre ja és moment per començar a treballar. I esperen que l’entusiasme i la capacitat desplegats en la seva campanya es mantinguin quan s’hagi instal·lat, a principi d’any, a la Casa Blanca i serveixin per oblidar de manera definitiva el llastra de l’era Bush.