30 d’abril, 2007

ELS LIDERS D’ENTESA PARTICIPEN EN LA PRESENTACIÓ DELS INDEPENDENTS PER SON SERVERA
Santandreu i Sansó varen intervenir i varen animar als assistens a treballar per assolir la batlia del municipi
Més de 250 persones varen acudir a la presentació de la nova candidatura dels Independents per Son servera, Cala Millor i Cala Bona el passat dissabte 28 al teatre La Unió. La presentació va servir per donar a conèixer quines seran les persones que formaran part de la llista i també les principals linies de la nova formació política.

L’acte el varen obrir Monserrat Santandreu, ex-batle d’Artà pels Independents d’Artà i Jaume Sansó, batle de Vilafranca i candidat de Més Vilafranca, ambdos membres de l’executiva d’Entesa per Mallorca. Els dos dirigents nacionalistes varen animar als membres del partit i especialment al candidat a batle a treballar per assolir la batlia del municipi. També va intervenir el candidat a batle Antoni Servera "Monjo" qui va afirmar "tenir molta il·lusió per treballar des de l’Ajuntament pel benestar de tots els ciutadans del municipi".

A la presentació de la candidatura hi van assistir, a més de moltes serverins i serverines, Felip Esteva i Francesc Garcies, membres de l’executiva d’Entesa per Mallorca i Gabriel Huguet President d’Entesa. En acabar l’acte els assistents varen gaudir de pa amb oli, coca i vi.