24 d’abril, 2007

ENTESA ES DESMARCA TOTALMENT DE LA DECISIÓ DE MATEU CRESPÍ D’ANAR A LA LLISTA AUTONÒMICA D’UM

Segons el partit "el candidat es limità a informar de la seva decisió personal"

La decisió de Mateu Crespí de formar part de la llista autonòmica d’UM, ocupant el número sis de la formació de centre dreta, no va ser debatuda en cap moment en els òrgans de decisió i debat d’Entesa per Mallorca i es va limitar a una telefonada de rigor per informar el president de la formació, d’una decisió presa de caire personal.

Gabriel Huguet, President d’Entesa per Mallorca considera que una decisió com aquesta hauria d’haver estat pensada i debatuda en el sí de la formació i no reduir-se a una política de fets consumats com va ser la decissió estrictament personal de Crespí de formar part de les llistes d’una altra formació.

A l’Assemblea General d’Entesa del febrer es decidí que no es pactaria a nivell autonòmic ni insular amb UM i que el partit no es presentaria a les eleccions autonòmiques i insulars, per la qual cosa es considera que l’actuació de Mateu Crespí, membre fundador del partit, és greu un acte de deslleialtat cap al partit i que per això ha d’abandonar l’executiva. A la propera reunió de l’executiva s’analitzarà amb el cas amb profunditat.