23 d’agost, 2006


LA PLATAFORMA ENTESA PER MALLORCA ES CONVERTIRÀ EN UN PARTIT MUNICIPALISTA

El repte d’Entesa és presentar-se al màxim de municipis amb candidatures que aspiraran al govern per dur a terme un model municipal propi.

Els dirigents de la Plataforma Entesa per Mallorca que es va presentar el passat 11 d’agost a Vilafranca han anunciat que crearan un partit de caire municipalista el proper setembre que s'anomenarà Entesa per Mallorca. Fins al moment ja ha començat a caminar com a plataforma política, que s'emmarca en el mallorquinisme progressista.

L'objectiu dels impulsors, entre els quals es troben Tomeu Morro, Mateu Crespí, Felip Esteva, Biel Huguet, Maria Eugènia Pou, Miquel Gual i Francesc Garcies, és el d'aconseguir el màxim nombre de candidatures municipals amb vista als comicis de 2007.

En aquests moments els membres de la plataforma estan treballant per arribar amb garanties a les properes fites, per tal que, quan s'hagui creat el nou partit, es pugui començar a concretar el nombre de candidatures municipals que s’hi inscriuran.

Després de constituir-se en partit, l'Entesa convocarà el seu congrés fundacional i, a partir d'aquell moment, concretarà les línies d'estratègia municipals. La nova plataforma política confia que en breu s’hi vagin adherint grups municipals, candidatures o agrupacions locals i partits independents per aglutinar-los al voltant d'un projecte comú que no els faci perdre autonomia.