05 de maig, 2007

ENTESA PRESENTA ELS SEUS CANDIDATS MUNICIPALS AMB L’OBJECTIU DE "FER POBLE"
Segons Huguet "la prioritat d’Entesa és treure el màxim de regidors i batlies per poder consolidar el projecte nacionalista"


Unes 200 persones varen acudir al sopar de presentació dels candidats d’Entesa a les eleccions municipals, que va ser presentat per l’exconsellera insular Caterina Canyelles, qui va començar afirmant que "aquestes són les primeres eleccions que afronta Entesa, i ho fa amb il·lusió i amb incertesa, però alhora amb la seguretat que donen les sòlides experiències polítiques de cada un dels candidats d’Entesa"

L’acte es va iniciar amb la projecció del video "Gent d’Entesa" en el qual diferents dirigents, militants i simpatitzants donaven a conèixer les principals línies programàtiques del jove partit nacionalista. Després de la projecció va tenir lloc l’actuació de Miquel Àngel Llonovoy, que va posar el toc d’humor a la vesprada arrencant nombroses ovacions del públic assistent. I finalment abans de la presentació dels candidats es va llegir el manifest d’Entesa per a les eleccions municipals "Fent Poble".

Per acabar es varen presentar els diferent candidats municipals d’Entesa així com tots aquells partits independents als quals Entesa dona suport o hi participa. Va tancar l’acte el President d’Entesa, Gabriel Huguet que en la seva intervenció va destacar la capacitat de feina i de gestió municipal dels candidats que presenta Entesa, així mateix va recordar als assistents que des d’Entesa és treballarà per dur majories nacionalistes i progressites als municipis de l’illa i així com a la resta d’institucions del nostre país. En el moment del discurs del president tots els candidats municipals varen companyar a Huguet damunt l’escenari. Acabat l’acte els assistents varen gaudir del sopar.