02 de setembre, 2006

Segon manifest d’Entesa per Mallorca

La plataforma Entesa per Mallorca constituïda aquest passat mes d’agost i que preten reunir al seu voltant candidatures municipals, partits locals i persones a títol individual que comparteixin els principis del mallorquinisme polític i del progressisme, manifesta que:

1. Es constitueix com a partit polític legalitzat per tal de poder concórrer a les properes eleccions municipals al màxim de localitats de Mallorca

2. Els membres fundadors constituiran la Comissió Gestora fins que no se’n elegeixi una en el proper congrés.

3. S’obre l’afiliació a Entesa per Mallorca a totes aquelles persones que així ho manifestin mitjançant la sol·licitud d’afiliació.

4. La Comissió Gestora s’encarregarà d’anomenar una Comissió Organitzadora que dugui a Entesa per Mallorca cap al seu primer Congrés.

5. Des d’aquest moment les diferents agrupacions i candidatures locals, i grups municipals que desitgin fer-ho s’aniran adherint a Entesa, alhora tots aquells partits polítics locals independents que així ho manifestin podran federar-se a Entesa per Mallorca.

Entesa per Mallorca manifesta que l’objectiu de totes aquestes passes és aconseguir concórrer a les eleccions municipals del 2007 amb el màxim de candidatures locals als pobles i ciutats de Mallorca.
Palma, 2 de setembre de 2006