01 de juny, 2007

ENTESA HA VALORAT ELS RESULTATS DE LES MUNICIPALS I AUTONÒMIQUES
Segons els nacionalistes, “la força d’Entesa serà determinant per impulsar polítiques en favor dels ciutadans als municipis de Mallorca”
Aquest matí han comparegut en roda de premsa els liders d’Entesa per Mallorca per valorar els resultats de les eleccions municipals i els possibles pactes insulars i autonòmics. Segons els nacionalistes els resultats de les candidatures impulsades per Entesa són majoritàriament bons. Segons el President del partit, Bie Huguet “la força d’Entesa serà determinant per impulsar polítiques en favor dels ciutadans als municipis de Mallorca”. Així ha confirmat que “les candidatures, coalicions i partits independents als quals hen donat suport han tret uns bons reslutats donada la joventut del partit”.

Alhora, els portaveus nacionals d’Entesa han manifestat que faran arribar a les direccions del PSOE i d’UM la necessitat de consolidar el canvi polític a Mallorca i a les Illes, segons Huguet “treballarem perque hi hagui una majoria nacionalista i progressista als municipis i a totes les institucions del país”


Han assistit a la roda de premsa regidors i membres de l’Executiva Nacional d’Entesa com Gabriel March, Monserrat Santandreu, Felip Esteva, Maria Eugènia Pou, Miquel Gual, el secretari d’organització Francesc Garcies, el secretari general Jaume Sansó i el President d’Entesa per Mallorca Gabriel Huguet.