17 de setembre, 2007

Benvolguda amiga / Benvolgut amic,

Et convocam al 2on Congrés d’Entesa per Mallorca que tendrà lloc el dissabte dia 20 d’octubre a Inca a partir de les 16.30 h. Aquest serà el segon congrés de la nostra formació política, el primer després d’unes eleccions i per això tendrà un especial interès i importància.

S’hi debatrà la línia d’estratègia política d’Entesa per Mallorca, que ens han de permetre una major implantació arreu dels municipis de Mallorca, una efectiva participació en el govern del nostre país i afrontar amb garanties les properes eleccions estatals. Evidentment, us podeu posar en contacte amb l’equip redactor de la ponència d’estratègia politica per fer-hi aportacions a l’adreça mallorca@entesapermallorca.org

Dir alhora, que dia 26 de setembre la ponència estarà a la disposició de la militància per mitjà de correu electrònic i a la web www.entesapermallorca.org. El termini de presentació d’esmenes parcials acaba dia 8 d’octubre, i dels dies 9 a 15 d’octubre és el període de conciliació d’esmenes. D’altra banda, per tal de facilitar l’organització, els congressistes haurien de comunicar al partit abans de dia 17 d’octubre la voluntat d’assistir a l’acte de cloenda i el sopar, que tendran lloc després del congrés a les 21 hores, a un restaurant per confirmar.

Entesa ha començat la seva hìstòria amb força i amb un pes molt important en el municipalisme mallorqui, per això, ara cal donar una passa més per tal de consolidar el projecte arreu de la nostra illa. En els propers mesos afrontarem reptes de gran transcendència per a Entesa per Mallorca i per al nostre país, i és molt important que tots participem d’aquest debat per donar un nou impuls al mallorquinisme progressista.

Atentament,

La Comissió Executiva Nacional,


Sencelles, 5 de setembre de 2007.