01 d’octubre, 2007

ENTESA MANIFESTA EL SEU DOL PER LA MORT D’ANTONI ROIG

Segons els nacionalistes "la seva pèrdua deixa un buit en el panorama musical i nacional del nostre país que serà irreparable "

Entesa per Mallorca manifesta el seu dol i lamenta enormement la pèrdua del music Antoni Roig. El carismàtic membre d’Al Mayurqa ens va deixar ahir horabaixa a causa de problemes respiratoris, i ho ha va fer deixant molts amics i una important carrera musical i reivindicativa en defensa del país. Lamentam la pèrdua d’un destacat music, d’un patriota, però principalment d’una gran persona. Ahir a tota Mallorca li va sobtar la noticia, i ara des d’Entesa volem enviar el nostre condol a amics i familiars que han sofert aquesta dolorosa pèrdua.

Després de que divendres passat fes el seu darrer concert a Lloseta, presentant el nou disc d'Al Mayurqa, Antoni Roig lamentablement ens deixava, ens deixava un home compromès amb la defensa de la llengua i del territori, i que va ser un lluitador incansable en defensa de tot allò en què creia. Segons Entesa, la seva mort deixa un buit en el panorama musical i nacional del nostre país que serà irreparable.