04 d’octubre, 2007

ENTESA PER MALLORCA PRESENTA SEU SEGON CONGRÉS



Segons Huguet, Entesa preten "continuar amb la implantació d’una nova forma de fer política"



Entesa per Mallorca ha presentat el seu segon Congrés que es celebrara el proper dissabte dia 20 d’octubre al claustre de Sant Domingo d’Inca a partir de les 16.30 h. Aquest serà el segon congrés de la formació nacionalista que tendrà com a lema "Amb Mallorca, amb Entesa". En ell s’hi debatrà la línia d’estratègia política d’Entesa per Mallorca, per tal d’assolir una major implantació arreu dels municipis de Mallorca, una efectiva participació en el govern i afrontar amb garanties les properes eleccions estatals.

El President d’Entesa, Gabriel Huguet ha destacat els bons resultats aconseguits per Entesa a les eleccions locals passades i que els han permès participar en moltes majories de governs municipals. Segons Huguet Entesa preten "continuar amb la implantació d’una nova forma de fer política" i per això, aquest congrés ha de servir per "ajustar l’organigrama del partit a aquesta nova etapa, continuant amb el procés d’implantació municipal". Igualment ha afegit que es pretén definir una estratègia de cara a les properes eleccions generals.


El secretari general d’Entesa, Jaume Sansó ha declarat que "jugam un paper important en la política mallorquina, perquè des d’Entesa pensam en clau nacional, des de Mallorca i cap a Mallorca" i ha afegit que representam una força "molt oberta a la societat i al mallorquinisme políitic". Alhora, Sansó ha declarat que "obrim una segona etapa de creixement d’Entesa i per això cercarem enteses i enteniments entre la gent que estimam aquest pais".

Huguet i Sansó han aprofitat la roda per tenir un record cap a Antoni Roig i Tomeu Ferrer, dues persones destacades en la defensa de la identitat del pais, ambdos desapareguts aquests darrers dies.