30 de març, 2009

ENTESA ELEGEIX ELS SEUS CANDIDATS A LES ELECCIONS EUROPEES
Els nacionalistes es presenten amb la coalició Europa dels Pobles, que a Mallorca l’encapçalarà el candidat d’Entesa Ramon Quetglas

Entesa per Mallorca va celebrar ahir dilluns a la seva seu un Consell Nacional per a ratificar l’elecció dels seus candidats a les eleccions Europees. El partit nacionalista va confirmar la decisió de presentar-se amb la coalició d’Europa dels Pobles.

Gairebé mig centenar d’afiliats varen assistir a la convocatòria del Consell Nacional que tenia com a tema central la ratificació de la coalició i els candidats per a les Eleccions Europees, Ramon Quetglas i Catenina Canyelles, que es va fer per assentiment. També es va elegir la comissió electoral que encapçalarà Biel March, i de la qual també formaran part de la Mateu Crespí i Mercè Bujosa.

Formen part de la coalició Europa dels Pobles juntament amb Entesa: Esquerra, Eusko Alkartasuna, Aralar, Chunta Aragonesista i Endecha Astur, alhora que s’està negociant amb Nueva Canarias (formava part de Coalición Canaria), Confederación Verde i amb el BNG.

En els propers dies, el partit nacionalista, farà una roda de premsa per a presentar els candidats d’Entesa, als que acompanyaran els dirigents del partit.