27 de gener, 2009

ENTESA DEMANA MÉS PROMOCIÓ DELS PRODUCTES BALEARS.
Els nacionalistes consideren que en una situació de crisi econòmica és fa encara més necessari potenciar el consum de producte autòcton.

De la mateixa manera que el govern de l’estat demana que es consumeixin productes espanyols, els nacionalistes demanen un major esforç al govern balear per tal de potenciar el consum de productes balears.

Casos com el de la comercialització de l’oli de Mallorca, un producte de gran qualitat que té serioses dificultats per expandir-se han de servir al govern per intensificar i estendre les campanyes a favor dels nostres productes.

Entesa creu que són positives les campanyes adreçades al consum privat i familiar però, segons els nacionalistes, cal fer un major esforç en sectors com el de l’hoteleria i la restauració.

Entesa vol recordar que els paisatges que atreuen milions de turistes als hotels balears és el mateix paisatge d’oliverars, ametllerars, que ara floriran i tantes fotos de reclam turístic donaran o la vinya que els nostres pagesos han de cuidar i fer rendible.