24 de gener, 2009

EL PRESIDENT D’ENTESA, BIEL HUGUET, ES REUNEIX AMB FELIP PUIG SECRETARI GENERAL ADJUNT DE CONVERGÈNCIA
Ambdós partits nacionalistes col·laboraran creant distintes línies per a treballar de forma conjunta en diversos àmbits

Ahir divendres es varen reunir a Barcelona el President d’Entesa per Mallorca, Gabriel Huguet i el Secretari General Adjunt de CDC, Felip Puig per a tractar distints temes que afecten a ambdues forces polítiques. Les intencions dels dirigents dels dos partits nacionalistes és mantenir i millorar les bones relaciona ja existents, i a més, establir noves línies de col·laboració en diversos àmbits.

Alhora, ambdós dirigents varen tractar el tema de les properes eleccions europees, per les quals Entesa segueix apostant des del principi per una coalició nacionalista àmplia que reuneixi al màxim de partits al voltant d’una sola candidatura. Igualment, a la reunió celebrada ahir va quedar clar que fins a mitjan març no es decidirà de forma definitiva quines seran les coalicions.

Des d’Entesa es destaca principalment de CDC tres coses amb les quals el partit nacionalista mallorquí mostra major satisfacció com són: el projecte de Casa Gran impulsat per Artur Mas, la tasca amb immigració duta a terme per Àngel Colom i l’elecció de Ramon Tremossa com a Candidat per a les eleccions europees.

Així mateix, el President d’Entesa ha manifestat que els primers àmbits en els quals s’establirà una col·laboració entre ambdós partits seran en temes de joventut, immigració i eleccions europees.