22 de gener, 2009

ENTESA FELICITA AL GOVERN I A IB3 PER L’ACORD PER A LA RECIPROCITAT SIGNAT ENTRE AQUESTA I TVC
Els nacionalistes demanen que a més “es minimitzin els solapaments de programació i s’avanci cap a models complementaris” i afegeixen que “es faci el mateix amb TVM”

Entesa per Mallorca manifesta la seva satisfacció pel conveni signat entre el Govern de les Illes Balears i la Generalitat de Catalunya per a la reciprocitat de les emissions entre IB3 i TV3 amb l’entrada en funcionament de la Televisió Digital Terrestre (TDT). A més es mostra satisfeta per la voluntat d’ambdós governs per a garantir l’intercanvi de la producció audiovisual en català, ja que els continguts d’IB3 i de TV3 no son "competitius" sinó "complementaris".

A més, Entesa demana que es treballi per a crear un nou múltiplex autonòmic per donar estabilitat a la recepció de TV3, i per afegir-hi després els canals 33 i 3/24. El President dels nacionalistes, Biel Huguet ha declarat que “s’haurien de minimitzar els solapaments i tendir a que els models d’IB3 i TV3 fossin complementaris” a més, Huguet ha afegit que “les institucions competents han de treballar per a que TVM es vegi a Catalunya, ja que té prou qualitat i entitat com per transcendir l’àmbit de televisió local”.

Els nacionalistes afirmen que aquesta és una tasca molt important per fer país, ja que com més televisions en català hi hagi millor, ja que segur que en castellà sempre n’hi haurà més.