17 de febrer, 2009

ENTESA DEMANA ACTUACIONS SOSTENIBLES A CAMPOS QUE SIGUIN UNA ALTERNATIVA REAL A SON BACOS
Els nacionalistes proposam dues actuacions concretes i efectives que poden ser realment una alternativa sostenible a la proposta del camp de golf

Entesa per Mallorca entén la decisió del Consell de Mallorca d’evitar el camp de golf de son Baco. Des d’Entesa, al igual que molts de ciutadans d’aquestes illes, sempre sentim i veiem moltes declaracions, veus i opinions defensant les accions i les actuacions sostenibles en matèria turística.

El més sorprenent és que moltes vegades tot es queda en simples paraules i bones intencions, per això des d’Entesa demanam “accions sostenibles, reals i tangibles en el municipi de Campos que siguin una alternativa a son Baco”.

Per tot això, els nacionalistes proposam dues actuacions concretes i efectives que poden ser realment una alternativa sostenible a la proposta del camp de golf:

  • La creació d’un parc natural a la zona del Trenc – Salobrar. Un espai d’aquestes característiques mereix protecció i projeccions especials i concretes.
  • La rehabilitació del casc antic de Campos que és un espai oblidat que té moltes possibilitats de ser un altre reclam del municipi a banda del de sol i platja.